14 augustus 2012

My new babies.

Wat voelt het goed om leuke dingen kopen en vooral niet te vergeten: Wat voelt het goed om leuke dingen te krijgen. Ook voelt het goed om iets te kopen wat al maanden, of jaren, op je wishlist staat. Afgelopen weekend was dat bij mij het geval: Ik kocht in één dag twee dingen die ik al heel lang wilde: Timberlands en een leren armbandje die twee keer om kan. En mooi meegenomen: Op de armband staan mooie teksten, om precies te zijn:
BE OPEN | BE PROUD | HAVE STRENGHT | DARE TO RISK | TAKE ACTION | TRUST | FAITH | PASSION | HAVE FUN.
De Timberlands zou ik meer een investering willen noemen dan een aankoop. En nee, dat is geen dissonantiereducerend gedrag (je aankoop goedpraten), maar de waarheid. Ze lopen heerlijk, op een beetje stugheid bij mijn achillespees na, maar hé, elk goed leren item dat rondwandelt in deze boze wereld is in het begin stug en stijf.

Helaas, als je het zo wilt noemen, bleef het niet bij Timberlands en een leren armband. Vandaag ging ik overstag, ik kocht een iPad (3/ de nieuwe). Ooit een iPad bezitten is echt al jaren mijn dromen. Sinds mijn vriendje er één heeft, wat rond 2009/2010 geweest zou moeten zijn, droom ik van dat ding. Een iPad is zó onbeschrijflijk handig. En natuurlijk, het is een hebbeding, maar dat is tegenwoordig alles.

Deze post is niet alleen gewijd aan (grote) dingen die ik gekocht heb, maar er komt ook een foto voorbij met iets wat ik kreeg: Een supermooie editie van ELLE, verpakt in een hardcover box van de nieuwe Chanel Noir parfum. Oh en ik kocht een basilicumplant, ook zoiets wat ik al heel lang wil en oooooooooh wat ruikt dat ding heerlijk! Hopelijk overleeft hij het lang, ik geef hem nu braaf om de dag water en hij ziet er nog niet lelijker uit dan toen ik hem kocht. Genoeg gepraat, tijd voor foto's.Liefs,
Marit

4 opmerkingen:

  1. Ik heb de schoenen ook en ze zitten super! Ga je echt geen spijt van krijgen, believe me. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha oké. Dat had ik ook niet verwacht, dat ik er spijt van zou krijgen :)

      Verwijderen