19 juni 2012

Last week on Instagram #5

Hi there!

Het is weer tijd voor de een Instagram weekverslag. Afgelopen week was een mix van extreem leuke dingen en enorm saaie dingen. De opbouw is iets anders dan andere weken, vond dit zelf iets overzichtelijker. En, shame on me, teveel eetfoto's dit keer, ik zou bijna overwegen om de rubrieknaam te veranderen in 'My meals on Instagram'. Enjoy! 
Afgelopen week kwam ik tot de conclusie dat ik het tijd vond om nieuwe kleding te kopen. En liet het nou net het geval zijn dat mijn achterburen Hennes en Mauritz SALE hadden. Geen lullige 10%-korting-op-het-tweede-artikel-sale, nee echte diehard sale. Zo diehard dat ik de hele buit voor €34,95 afrekende. Oké, ik had dan wel een giftcard à 10 euro, maar voor de prijs van 7 euro per top, kan ik zelf niet eens achter de naaimachine duiken. En daar komt nog eens bij dat ik niet eens kán naaien. Ik nam mee: Kobaltblauwe blazer, twee doorzichtige blousejes, één kobaltblauw katoenen blouse, twee panty's, drie strings, een spiegeltje, bodybutter in de ''smaak'' sandelwood en twee haar''dingen''. 
Ook op het gebied van eten ben ik weer flink losbandig bezig geweest. Dinsdag had ik een modeshow voor een fashionstudent uit Groningen, ik liep in een item van haar afstudeercollectie, heel erg leuk om te doen! Ze haalde voor haar modellen (en dus voor mij) pasta van Julia's, daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. Ik koos voor de penne-zalm-peterselie versie die echt heerlijk was. Verder kocht ik afgelopen week een HEMAbroodje, de vieste die ik ooit heb gehad. Ik baal enorm, dit broodje was écht mijn alltime-favoriet, maar de kip die híérop zat, leek wel gelei. Ook at ik een heerlijk stuk slagroomtaart met chocoladezijkant, ter ere van vaderdag (en als troost voor het Nederlandse verlies...)
Ik maakte aanzienlijk veel natuurfoto's: kat Noppie die dacht dat ze een echte eend ving, maar er na 1 minuut toch achterkwam dat het ding van plastic was, langs de Groningse gracht en de Zwolse gracht. 
Vrij creatief was ik afgelopen week ook weer, met eten. Linksbovenin mijn pasta met verse groentesaus, kaas en spekjes. Daarnaast en linksonder een salade van kip, champignon, feta, tomaat en augurk en rechtsonderin bammetjes met zalm, roomkaas en komkommer. 
En nog wat randomfoto's: Zakspiegeltje van H&M à €1, veel leren en Griekse Gyros. Mijn propedeuse is bijna binnen en over naar het tweede jaar ben ik sinds vandaag officieel. 

Liefs, Marit

2 opmerkingen:

  1. HOERA! Gefeliciteerd!
    Ik zou zeggen: nog een taart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De pasta van de Julia's is zo heerlijk!!
    en nog gefeliciteerd!!!

    BeantwoordenVerwijderen