27 juni 2012

Beautybox juni.


Beautybox juni

Alsof de postbode wist dat mijn tentamens voorbij waren, werd afgelopen vrijdag de Beautybox bij mij bezorgd. Afgelopen twee boxen waren me erg goed bevallen, dus ik was ook ditmaal erg benieuwd naar de inhoud. De inhoud was weer omhuld met een mooie zwarte, stevige box die ideaal te gebruiken is als opberger en de wikkel heeft weer een mooi kleurtje. Kijk snel verder voor de inhoud van de juni-box!

Beautybox juni

Stiekem altijd op het kaartje kijken wat de inhoud is.

Beautybox juni

Haha, dat hoofd van die vrouw!

Beautybox juni

De inhoud! Zo op het eerste gezicht minder dan wat ik 'gewend' ben.

Beautybox juni 

Het product dat het eerste opvalt is de Roc Soleil Protection invisible spray factor 30 (yeah!). Een vernevelende zonneprotectiespray! Superfijn. Ik heb echt een hekel aan de witte 'melk' van merken als Garnier en Nivea, dit is echt ideaal. Ik heb de spray al even getest en hij is echt onzichtbaar en lijkt op van die bakspray van Dr. Oetker. Waar ik wel bang voor ben bij zo'n spray, is dat het niet iedere plek van je huid bereikt, doordat het zo onzichtbaar is. Maar dat heb ik uiteraard zelf in de hand en is een kwestie van goed smeren, wat ik sowieso altijd al moet met mijn witte spookhuidje ;) De spray kost €16,95 in de winkel.

Beautybox juni
 

Cleansing Lotion van No7. Ik kan nooit genoeg producten hebben om make-up te verwijderen en zo'n handige verpakking is enorm handig met het oog op mijn toekomstige vakantie in München! Deze travelsize-verpakking komt neer op een bedrag van €1,42. 

Beautybox juni

Het derde product is de Sun Perfection Spray van Hannah. Kleine tube, wel handig voor op reis. De tube bevat 10 ml, wat neer komt op een prijs van €6,67. 

Beautybox juni

Ook aan mijn haar is gedacht, de box bevatte een All In One Hair Treatment van Uniq One, hier ben ik erg benieuwd naar. Het product belooft 10 dingen waar te maken, daar ben ik altijd erg sceptisch over, er bestaan al zóveel haarproducten die dingen beloven. Dit formaat van 9 ml komt neer op €0,90, haha.

Beautybox juni

Tot slot zat er een Lip Stain van NYC in de box. Dit product had ik laatst al zien liggen bij Kruidvat en het eerste wat ik dacht, was: WHAT THE HELL IS EEN LIPSTAIN? Maar, na enig zoekwerk kwam ik er vrij snel achter dat het een soort 'viltstift' voor je lippen is. Yeah right. Heb de stain getest en die blijft inderdaad verdacht lang zitten. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik het nou mooi of lelijk vind staan bij mezelf. Ik ben normaal meer van de lipbalms en -glosses. De Lip Stain kost €3,99

Beautybox juni

Al met al vind ik dit weer een geslaagde box, ik ben alleen al bij met het zonneproduct van Roc. Toch vond ik de formaten (en bedragen) in deze box wat aan de magere kant, vergeleken met vorige boxen.

Wat vind jij van de juni-box en de lipstain in combinatie met mijn hoofd? :) 

2 opmerkingen: