23 april 2012

Beautybox April

Vandaag een beautypost en wel over de Beautybox van april: Een geweldig nieuw concept, lees snel verder!

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik typisch Nederlands ben: Ik houd van geld besparen, gratis dingen of het gevoel dat ik veel heb gekregen voor weinig. Toen ik hoorde dat de Beautybox op de markt kwam, heb ik me dan ook direct ingeschreven. Beautybox is een nieuw concept, het houdt kort gezegd in dat je maandelijks een box ontvangt voor slechts €12,50 per maand: Je hebt als het ware een abonnement, niet op een tijdschrift, maar op een box vol beautyproducten. Het klonk erg aantrekkelijk, dus ik heb de gok gewaagd. Is dit slechts een marketingstunt of is het echt de moeite waard?

Rond 20 april ontving ik een mailtje dat mijn box was verzonden en laat het nou net zo zijn geweest dat ik afgelopen weekend niet in Zwolle was. Erg handig dus. Echter is de box wel bezorgd en heeft de bezorger blijkbaar bij de buren aangebeld: Het pakketje lag vanochtend doodleuk op de gezamenlijke trap van mijn appartement. Beetje riskant, maar blijkbaar zijn mijn buren te vertrouwen.

De inhoud van de box is op zijn zachtst gezegd: Geweldig. Ik ben er echt helemaal blij mee en het was mijn geld zeker waard. Het leuke aan de Beautybox vind ik dat je dingen kunt uitproberen die je normaal (vanwege de prijs of wat dan ook) niet snel zou kopen. Kijk snel mee voor de inhoud van de box!Dit ziet er al erg uitnodigend uit :)

Even wat eyecandy.
De inhoud!
PUPA Milano Lipstick No. 37 - Winkelwaarde: €18,50
Een supermooie lichtroze kleur.
Decléor mini's. Echt grappig, mijn moeder kwam terug uit Zuid-Frankrijk en had twee lakjes van Beauty Succes
voor me meegenomen, daar kreeg ik ook de nachtbalsem van Decléor van (de rechter op de foto)
En die balsem is FIJN! En mijn puistjes waren een stuk minder na één nachtje.
Gloiss Kur - Direct care Mousse - Winkelwaarde: €7,49 (ERG fijn en werkt zelfs met mijn lange haar)
Drs. Hans Schreuder HPO - Morning cream. Winkelwaarde: €29,50 (Ook al even getest: Een superfijne crème, plakt niet en ruikt lekker)
Miniversie van La Mer The Reparative Bodylotion. Dit is de 15ml variant, de 200 ml variant is €110.
(15 ml kost dus €8,25) Wat ik er natuurlijk nooit voor zou betalen, maar hij ruikt superfijn.
En drie zakjes huidverzorgende thee. Winkelwaarde: €1,40
Echt aparte smaken, ben er erg benieuwd naar! Je begrijpt na het zien van de foto's wellicht waarom ik helemeaal fan ben van de Beautybox.
De totaalwaarde van de producten is €65,15

Hebben jullie een abonnement op de beautybox?
Zoja: Wat vond je van de Aprilbox?

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Jep het is echt een goed concept en geen afzetterij. Die lipstick is bijvoorbeeld al €18,50, terwijl ik maar €12,50 betaalde. En dan heb ik het nog niet eens over de rest :) Zoals de dagcrème van bijna 30 euro. Me so happy!

      Verwijderen