24 augustus 2012

Beautybox augustus: Summer Special.

Beautybox augustus

Houd je vast, want dit wordt een zeer enthousiaste post. Ik zag vanochtend dat mijn Beautybox bezorgd zou worden tussen 11.30 en 13.30. Happy me, want de box werd al om kwart over 12 bezorgd. En wat is hij zwaaaaaaar deze keer, wauw!

Beautybox augustus
Beautybox augustus
Zoals gewoonlijk is de box zwart en stevig, ik moet toch maar eens bedenken wat ik met die boxen ga doen, want ze zijn zo handig. Er zat weer een keurig briefje bij met op de achterkant wat informatie over de producten, ook deze keer kon ik mezelf inhouden en las ik de achterkant niet.
Beautybox augustus

En de inhoud, wauw volheid! Mijn ogen vielen direct op de geurkaars die er ongetwijfeld mooi uit moet zien. Eerste reactie: Yes mascara, hé die peeling wilde ik kopen en hé Drs. Hans Schreuder, dat is van die dagcrème van een paar boxen terug.

Beautybox augustus

Dit is een scrub en douchecrème in één, is fullsize en kost €4,90 in de winkel.
Beautybox augustus

Links een travelsize van HPO body cream, zelfde geur als de dagcrème en ik ga er dan ook vanuit dat deze ook fijn zal zijn (25 ml/ €4,30) en rechts een sample van de scar treatment cream (5 ml/ 3,45) Jammer dat ik geen littekens heb, maar zeg nooit nooit.
Beautybox augustus
LOOkX lipgloss, eindelijk geen rood of roze, want daar heb ik inmiddels wel genoeg varianten van. Deze is fullsize en kost €17,95, hier ben ik erg blij mee.

Beautybox augustus
Beautybox augustus
Tony&Guy shampoo, de verpakking is erg luxe en ik ben benieuwd naar de werking. Gelukkig is dit geen shampoo voor gekleurd haar. (50 ml/ €2)
Het andere product van Tony&Guy is de sea salt texturing spray en als ik de achterkant goed begrijp, creëert deze spray beachy hair! (75 ml/ €4,90)
Beautybox augustus

3D Glam Effect Mascara van Eveline Cosmetics. Qua borsteltje doet deze me denken aan Lash Accelerator van Rimmel. Deze is fullsize en kost €7,95.
Beautybox augustus
En dan tot slot de scented candle van Janzen, deze ruikt echt heeeeerlijk, ik ben dol op geurkaarsen! De kaars kost €9,95.

Al met al weer een geweldige box (op de littekencrème na) en wat mij betreft de leukste tot nu toe. De totaalwaarde van de box is ongeveer €55,45, zeker mijn 12 euro en 50 cent waard dus!

Wat vind jij van de inhoud van de augustusbox? Ben je tevreden met de producten?

Liefs,
Marit

5 opmerkingen:

  1. Wow er zit echt veel in! Mij lijkt deze box leuker dan de glossybox.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem persoonlijk leuker dan de Glossybox, in de Glossybox zitten soms dingen die ik allemaal niet leuk vind. In de Beautybox zitten hooguit 1 of 2 dingen waarover ik minder tevreden ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel ook over de Beautybox! :) Ik denk ook dat ik de Beautybox leuker vind dan de Glossybox. Leuke blog heb je trouwens!! :)

    BeantwoordenVerwijderen